Babyshower invulboek

Toen ik zelf zwanger was waren de babyshowers nog niet zo bekend in Nederland. Laat staan dat toen een leuke babyshower invulboek bestond. Zelf heb ik dus geen babyshower gehad, maar inmiddels al wel een aantal mogen bijwonen.

Wat is een babyshower?

Een babyshower is een traditioneel feest wat oorspronkelijk in India is ontstaan. Tijdens dit feest wordt de zwangere in het zonnetje gezet. Babyshowers worden voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene. Maar bij een tweede of derde is het natuurlijk nog net zo leuk!

Wat doe je tijdens een babyshower?

Een babyshower kent geen regels! Je kunt het invullen zoals je dat zelf wilt en waarvan je denkt dat de zwangere dit leuk zal vinden. Meestal is het gebruikelijk dat er een aantal spelletjes met als thema ‘baby’ worden gespeeld. Niet iedereen vindt dit even leuk, dus gewoon gezellig samen zitten is ook goed. Ben je op zoek naar leuke babyshower spelletjes? Google dan eens op dit thema. Je zult er versteld van staan hoeveel verschillende spelletjes er gespeeld kunnen worden.

Het babyshower invulboek

Persoonlijk ben ik fan van het doen van voorspellingen. Wordt het een jongen of een meisje? Wanneer zal de baby geboren worden? Kun je al raden van de naam van de baby gaat worden?

De uitkomsten zijn soms hilarisch! En het is zo grappig om na de bevalling te checken of bepaalde voorspellingen kloppen. Had er daadwerkelijk iemand gelijk?

Deze voorspellingen zijn veel te leuk om op losse briefjes te schrijven. Mijn ervaring is toch dat losse briefjes in de loop van te tijd vaak wegraken. Daarom ontwierp ik dit babyshower invulboek.

babyshower-invulboek-zwart-wit

In dit boek is er ruimte voor 20 vriendinnen, familieleden en/of collega’s om voorspellingen te doen. Tevens kun je in dit invulboek lieve berichtjes voor de zwangere of de baby schrijven en is er ruimte voor de leukste foto’s van de babyshower.

Een super toffe herinnering voor later!

Nieuwsgierig naar het boek? Of wil je er zelfs eentje aanschaffen? Je vindt het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *